Per Nadal… TORNA EL JACKPOT!

Ser Fan, val molt.

Arriba el Nadal, l’època de l’any on el valor de compartir es converteix en el millor regal. Nosaltres, l’equip de Nostrum, estem encantats d’acompanyar-vos en aquestes dates tant especials ja que aquest serà el nostre 20è Nadal d’història.

Per això i per donar-vos les gràcies, torna un clàssic de Nostrum que any rere any ens ha donat premis fantàstics i aquest 2018, no podia ser menys… EL JACKPOT DE NOSTRUM. A partir del 10 de desembre, si ets Fan de Nostrum, ja podràs gaudir del Jackpot, tot i que aquest any és l’edició més epecial per a nosaltres. Els premis que donarem, seran MealTokens, la nostra moneda moneda virtual.

No saps com funciona? és molt fàcil

 

  1. Descarrega’t l’APP del Nostrum Fan’s Club. Recorda que ser Fan val molt! Amb cada compra que facis amb la targeta Nostrum Fan’s Club obtindràs un crèdit per a jugar al Jackpot.
  2. Compra a Nostrum i guanya crèdits per jugar! Quantes més vegades vinguis i més grans siguin les compres, més oportunitats de guanyar. 
  3. Juga i guanya! Amb cada jugada podràs guanyar MealTokens, la moneda virtual de Nostrum. 

 

Amb els MealTokens que guanyis, podràs:

 

  • Per comprar a qualsevol restaurant Nostrum (1MLT = 1€)
  • Per afegir-los al Social Wallet, una guàrdiola virtual que col·labora amb Arrels Fundació per fer possible l’àpat de Nadal dels que més ho necessiten. #NingúSenseÀpatDeNadal

De tots aquells MealTokens que recaptem a Nostrum doblarem la quantitat!

Us animem a posar el vostre gra de sorra en aquesta iniciativa, el que per a tu és un gest, vol dir molt per algú altre.

Si vols més informació, contacta’ns a [email protected].